Kukka-asetelmat

Kukka-asetelma tuo arkeen näyttävyyttä ja viimeistelee juhlan. Asetelemia löytyy laidasta laitaan ja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Piristävä kukka-asetelma on kaunis ja yksilöllinen tapa piristää yleistä ilmettä ja luoda oikea tunnelma juhliin.

Kukka-asetelmia joka lähtöön

Laakea kukka-asetelma rakennetaan usein matalaan astiaan ja koristelussa saatetaan hyödyntää esimerkiksi koristekiviä. Matalan asetelma sopii hyvin esimerkiksi ruokapöydän koristeeksi.
Korkea kukka-asetelma on koriste-elementti joka vangitsee silmän. Se rakennetaan usein korkeaan maljakkoon ja sopii hyvin koristamaan ikkunalautaa tai juhlien noutopöytää. Tärkeintä on huomioida, että se saa tarpeeksi näkyvyyttä eikä peitä taakseen mitään.
Runsas kukka-asetelma on romanttinen ja usein maalaishenkinen. Sen korkeus voi vaihdella jolloin se saattaa sopia myös ruokapöydän koristeeksi. Runsaalle kukka-asetelmalle on tärkeää muistaa antaa sen tarvitsema tila, jotta asetelma pääsee koko komeudessaan esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


+ 9 = 10

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>