Kukat netistä

Kukat netistä -palvelu helpottaa lämpimien terveisien lähettämistä juuri silloin kun et itse pääse paikalle. Tilaaminen on vaivatonta ja valikoima juuri niin kattava kuin tarvetta onkin!

Säästä aikaa

Kun kiireet painavat päälle, ei aina ehdi kukkakauppaan ihastelemaan kasvien laajaa kirjoa ja valitsemaan kauneinta kimppua suuresta valikoimasta. Kun sukujuhlia kertyy kuukauden varrelle jo useita ja kalenteri täyttyy kiitos-lounaista yhteistyökumppaneiden kanssa, on joskus parempi laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja antaa kauniin kukkatervehdyksen riittää kiitokseksi ja lahjaksi. Kukkakauppa netissä säästää aikaasi kun valitset tilaisuuteen sopivan kukan tervehdyksen kera vietäväksi suoraan perille.

Tilaa kukkalähetti. Toimitus jopa samana päivänä! Klikkaa heti!

Klikkaa ja tilaa

Kukkatilaus netistä on nopea, yksinkertainen toimenpide ja valmis jo muutaman klikkauksen päästä. Tilatessasi kukkia netistä, voit helposti valita laajasta valikoimasta mieleisesi ja sopivan kappalemäärän. Kukkaset toimitetaan alta aikayksikön ilmoittamaasi osoitteeseen. Halutessasi voit myös noutaa kukat myymälästä. Klikkaa ja tilaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


- 7 = 2

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>