Kranssi

Kranssi on monipuolinen tekele joka sopii niin arjen piristykseen kuin juhlan koristeeksikin. Kranssi on kukista solmittu, yleensä ympyrän muotoinen koriste. Tuoreista kukista solmittu kranssi on usein nähty hautajaisissa tai muissa koreissa juhlissa. Arkeen kranssi sopii paremmin kuivattuna esimerkiksi oven koristeeksi. Kranssi muistuttaa usein keväästä, jolloin monilla on tapana kerätä kevään ensikukkia ja rakennella niistä itse upea kukkaseppele.

Monipuolinen kranssi

Hääkranssit ovat upeita ja näyttäviä tekeleitä, jotka on usein solmittu häiden teeman ja morsiamen puvun mukaisesti. Kranssi on muotoilunsa ansiosta monipuolinen ja helppo koriste! Ripusta kranssi esimerkiksi juhlapaikan oveen tai hääauton keulaan. Miksi et kuivattaisi häissäsi nähtyä kaunista kukkakranssiasi ja asettaisi sitä oven koristeeksi? Siinäpä hauska ja säilyvä muisto elämäsi tärkeimmästä päivästä!
Hautajaiskranssit ovat usein hillitympiä ja solmittu valkeista ja muista hautajaisiin sopivista kukista. Hautajaiskranssin voi sijoittaa arkun päälle tai viedä haudalle kunnioittamaan edesmenneen muistoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


6 + = 8

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>