Kimput

Kimput kukkasia saavat kotisi hehkumaan! Mikä olisikaan näyttävämpi sisustuselementti kuin saada kauniiseen maljakkoon tuore ja tuoksuva kukkakimppu koristamaan kotia? Omasta kukkatarhasta ei kuitenkaan aina halua repiä kauniita kukkasia irti ja luonnonvaraisten yksilöiden etsiminen kedoilta ei ole kaikkien mieleen. Silloin on paras suunnata kukkakauppaan valitsemaan mieleisensä kukat kimppuun. Kaikki eivät kuitenkaan ole synnynnäisiä floristeja, ja silloin onkin paras valita valmiiksi sidottu kukkakimppu.

Koti hehkumaan kimpuilla! Ilahduta nopeasti netistä. Tilaa tästä!

Kukkakimppu arkeen ja juhlaan

Oletko luonut mielessäsi jo täydellisen hääkimpun tai haaveiletko värikkäästä tulppaanikimpusta työpöytäsi piristykseksi? Eikö selkä kestä enää valkovuokkojen poimimista äitienpäiväksi? Kenties treffit häämöttävät ja seuralaisesi arvostaisi romanttista ruusukimppua? Ei hätää, kukkakimppu sopii yhtälailla häihin, hautajaisiin kuin arjen piristykseenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


7 + 3 =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>