Kukat

Kukat ovat kotisi piristys. Kukilla voit helposti parantaa kotisi viihtyisyyttä. Tuore kukkakimppu on näyttävä sisustuselementti joka saa huoneen näyttämään raikkaalta ja siistiltä. Monipuolisuus on kukkien valttikortti: voit vaihtaa väriä ja tyyliä vaikka joka viikko valiten laajasta kirjosta juuri mieleisesi!

Kukkatervehdys lähimmäiselle

Oman mielihyvän luomisen lisäksi, ovat kukat oivallinen tapa lähettää terveisiä tai onnitella. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin saada ruusu mielitietyltään tai ilahduttaa äitiä värikkäällä tulppaanikimpulla? Kukkia kun löytyy maan ja taivaan väliltä jos minkämoista, on se aina turvallinen ja kaunis tapa kertoa niin tervehdys kuin osanottokin.

Kukat juhlan mukaan

Joulutähti tai Amaryllis tuovat varmasti jouluisen tunnelman kotiisi vuoden pimeimpään aikaan. Lumien sulaessa ja kevään koittaessa, on helppo virittäytyä pääsiäisen tunnelmaan upealla Narsissikimpulla. Oli sitten kesä tai syksy, häät tai hautajaiset, löydät varmasti tilaisuuteen sopivan kukan luomaan aidon tunnelman juhlaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


5 + = 7

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>